EaseOnline is opgericht als initiatief van BLP administratiekantoor. Wij zorgen er graag voor dat ondernemers zorgeloos hun eigen vak kunnen uitoefenen, zonder dat hier enig papierwerk bij komt kijken en dat het administratieve proces zo gemakkelijk mogelijk is. We streven te allen tijde naar een betere dienstverlening en daaruit is dan ook EaseOnline ontstaan.

Het idee

Vaak houden we brainstorms over hoe we ondernemers nog beter kunnen helpen op het gebied van de administratie. Tegenwoordig verloopt bijna alles via de computer en het internet en online boekhouden begint een steeds grotere rol te spelen bij ondernemers. Online boekhouden biedt erg veel voordelen ten opzichte van een traditionele boekhouder, zoals werken waar en wanneer je wil, minder kosten en geen tijd meer kwijt zijn met afspraken. Wat we echter veel horen is dat ondernemers het persoonlijke contact en advies toch missen wanneer ze besluiten om zelf online te gaan boekhouden. Soms is het toch gemakkelijker als er iemand met je meekijkt. Dit heeft ons op het idee gebracht om deze twee werelden te combineren. De voordelen van een traditionele boekhouder en online boekhouden in één.

Het team

Het team bestaat uit een groeiend aantal adviseurs en professionals op alle gebieden van de administratie die jou graag helpen in het realiseren van succes. Ons team kijkt verder dan alleen naar je boekhouding, maar denken ook met je mee op het gebied van ondernemen, meer omzet realiseren, marketing en nog veel meer. Wij helpen je graag vooruit, zodat je zorgeloos en met plezier je werk kan blijven doen.